Life Coaching med Mats Graf

Noen av utfordringene i livet er enklere å håndtere enn andre – gjerne fordi vi forstår hva de kommer av. Da er det lettere å løse dem gjennom å endre aspekter hos oss selv.

Men så er det de andre utfordringene våre, da. Der de underliggende problemene ennå ikke er synlige for oss – hvordan kan vi iverksette tiltak da? Det er som å ha bind for øynene. Da kan vi i større grad sitte fast i mønstre som bare gjentar seg og som vi ikke vet hvordan vi skal kunne komme ut av.

Life Coaching, slik jeg ser det, er å kunne hjelpe deg ved å se og forstå de skjulte mønstrene. Da kan du lettere bli presentert for nye perspektiver på din situasjon, dine holdninger og utfordringer. I tillegg gir jeg deg gode teknikker og øvelser som gjør at du kan etablere nye måter å tilnærme deg en viss type situasjon, en utfordrende person, en hang-up eller en spesifikk, uønsket sinnstilstand.

Jeg har jobbet i over 20 år med å hjelpe mennesker i å mestre ulike livsutfordringer – for å skape konstruktive endringer, mestringsfølelse og et bedre liv.

-Mats Graf,
Life Coach, Akupunktør, Yogalærer og Massasjeterapeut

Nyeste blogginnlegg

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.