Hva kan OK klinikken tilby?

Vi tilbyr et helhetlig og tverrfaglig behandlingstilbud. Gjennom forebygging og behandling arbeider vi for å gi økt bevegelighet og bedre livskvalitet til de med plager som følger av skade, smerte, sykdom eller livsstilproblemer. Vår filosofi er at økt bevegelighet reduserer smerte og plager, og gir et bedre liv.

Miljøet på klinikken

Vi er opptatt av gode, fredelige og varme omgivelser, samt gi deg som kunde og pasient en følelse av å bli godt ivaretatt. Det er grunnen til at vi syntes det er viktig å ha en resepsjonstjeneste hvor man blir mottatt på en oppmerksom og hyggelig måte, og ikke bare bli møtt av et kalt venterom hvor man kommuniserer med maskiner. Vår administrativt ansatte besvarer også telefonhenvendelser i våre åpningstider.

Kvaliteten på arbeidet til våre terapeuter står i høysetet for å oppnå et så godt resultat som ønskelig. Det er viktig for oss å gi deg så riktig behandling som mulig, og vil i den sammenheng ta hensyn til pasientens personlige situasjon og målsetting.  Vi ser på hver person som et individ med egne behov og ønsker. Dersom vi tror at en annen terapeut kan oppnå bedre resultater ved problemet ditt enn den du har bestilt hos vil vi ta dette opp med deg. Slik finner vi den beste løsning for nettopp deg.

Vårt team og behandlinger vi kan tilby

Vi er et team på ni terapeuter som kan hjelpe deg med alt fra osteopati, fysioterapi, psykomotorisk fysioterapi, kiropraktikk, akupunktur, lymfedrenasje, massasje, personlig trening hvor man også får øvelser man kan foreta i eget hjem, life-coaching, behandling i bedrifter, vi tilbyr gunstige bedriftsavtaler, vi foretar arbeidsplassvurderinger i små og mellomstore bedrifter, yoga, Anatomical, Train System, forebyggende behandlinger, tankefelts-terapi, matintoleranse kan testes, og vi tar hull i ørene på barn og voksne.

Hvilken kompetanse finnes på klinikken?

Vi har terapeuter som har lange videreutdannelser i behandling av barn, kvinnehelse, kraniosakral terapi, lymfedrenasje, osteopatibehandling av dyr, yoga, treningsprogram, og Anatomical Train System (ATS). Ved ATS-behandling bedrer man ved hjelp av spesifikke massasjeteknikker fleksibiliteten  i bindevevskjeder i kroppen slik at glideflatene mellom de forskjellige muskellagene forbedres forbedres. Å den måten bedres blodsirkulasjonen, man får mindre smerter og derigjennom økt livskvalitet.

Behandling i bedrifter og bedriftsavtaler

Vi kommer gjerne til din bedrift for å gi enten massasje, osteopati- eller fysioterapibehandlinger. Vi tilbyr også gode avtaler for bedrifter som ønsker å sende sine ansatte til oss i Majorstuveien 36. Ønsker du informasjon eller at vi kontakter deg er det bare å sende en henvendelse til vår administrasjon på post@okklinikken.no

Fysioterapi rett hjem

OK klinikken kan tilby fysioterapibehandling i hjemmet for de pasientene som ikke kan klare å komme seg til oss. Forutsetningen er at det ikke er lenger gangavstand fra klinikken enn 10 til 15 minutter.  Dersom du/dere vurderer dette tilbudet kan man sende oss en forespørsel til mailadressen: mail@okklinikken.no  Vi vil i den sammenheng fakturere de timene du har hatt.

Skadeforebygging og forebyggende behandling generelt

Vi tar i mot pasienter/kunder som ønsker å forebygge skader og fremtidige eventuelle plager og problemer. Dersom man har nedsatt fleksibilitet i ledd vil denne bevegelsesbegrensningen spre seg og etterhvert påvirke større og større deler av kroppen. Ved å ikke ta tak i dette vil den økte spenningen som oppstår i kroppen komprimere leddene slik at de blir raskere utslitt, og man vil kunne få slitasje og artrotiske ledd i en alt for tidlig alder. Forebygg og bevar derfor helsen ved å frigjøre leddene gjennom behandling som gir økt bevegelighet, og få deg et treningsprogram som du kan utføre hjemme få å opprettholde styrke, energi, vitalitet og livskvalitet.

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.