Bedriftsavtale med OK klinikken kan være en smart invistering i dine ansatte og for bedriften. Det kan forebygge at dine ansatte ikke blir langvarig sykemeldt på grunn av muskel og leddsmerter. Sykefravær relatert til muskel- og leddplager er det som topper listen i de fleste bransjer, og det jobber vi for å redusere gjennom våre bedriftsavtaler.

Hva kan vi tilby din bedrift?

Vi kommer gjerne til din bedrift for å gi enten:

  • Massasje
  • Osteopati
  • Fysioterapibehandlinger
  • Yoga i grupper som pausegymnastikk for eksempel før lunsjen
  • Arbeidsplassvurderinger

Vi tilbyr også gode avtaler for bedrifter som ønsker å sende sine ansatte til oss i Majorstuveien 36. Det er bare å sende en henvendelse til vår administrasjon på post@okklinikken.no så tar vi kontakt.

Les mer om våre terapeuter:

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.