Farger og kunst gir en positiv helsegevinst

Daglig leder, osteopat, akupunktør og fysioterapeut ved OK klinikken, Hilde Vermedal, er av den klare formening at våre omgivelser påvirker sanseinntrykkene hos mennesker, og  skaper følelsesmessige reaksjoner som virker ubevisst inn på en. Vitenskapen om farger og hvordan den påvirker oss er minst 200 år gammel. Farger er nemlig koblet til den limbiske delen av hjernen, som igjen er sterkt koblet til følelser og det underbevisste. Det betyr at farger påvirker oss hver dag, og med dagens stress, kjas og mas har det vært viktig for OK klinikken å roe ned med riktige farger.

Hvilken farge roer ned sinnet, og påvirker kunstinntrykk helsen?

Den beige fargen, jordfargen, på veggene er et bevisst valg for å roe ned. For å skape en avstressende atmosfære med meditativ innvirkning, så effekten av behandlingen vil bli påvirket fra flere kanter. Kommer man inn i våre lokale føler man en umiddelbar ro, og man kan «lande» under forhold og behandling hvor kropp og sjel påvirkes fra flere hold.

Av den grunn synes vi også det er ytterst viktig å ha kunst på veggene da kunst gir oss innsikt i hvem vi er, og kanskje hvor vi er på vei. Det å la øynene hvile på kunst mens man får behandling gjør at man får sansestimuli fra flere hold, som igjen kan påvirke menneskets helse positivt.

Ved å ta behandling hos OK klinikken får man ikke bare en behandling. Man møter en helhet med en menneskelig mottagelse allerede i resepsjonen eller på telefonen, man påvirkes av farger og kunstneriske uttrykk som gjennom behandlingen og terapeutens påvirkning vil gi deg en helhetstilnærming som du selv burde unne deg.

Velkommen til OK klinikken på Majorstuen som både bevisst og ubevisst påvirker deg på en positiv og gunstig måte. Ved å velge OK klinikken som din klinikk investerer du i egen helse.

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.