Helseforsikring

OK klinikken på Majorstua har avtale med de fleste forsikringsselskapene i Norge, og du kan bruke din forsikring hos mange av våre terapeuter. Skulle vi mot formodning ikke ha avtale med ditt forsikringsselskap kan du allikevel spørre forsikringsselskapet ditt om å få ta dine behandlinger ved OK klinikken.

Bestilling av time

Før du bestiller time må du for å sikre en god og trygg gjennomføring av prosessen be om en skriftlig bekreftelse fra ditt forsikringsselskap på hva slags type behandling og antall behandlinger du får godkjent. Så snart du har mottatt bekreftelsen fra helseforsikringsselskapet ditt med tilhørende saksnummer kan du ringe oss for å bestille time. I noen tilfeller er det forsikringsselskapet selv som bestiller timen for deg. Denne godkjennelsen er viktig å få før du starter med behandlingene dine for at du selv ikke må legge ut for timen ved det første oppmøtet.

Hvordan mottar OK klinikken honoraret for behandlingen?

Som oftest fakturerer vi forsikringsselskapene med hele beløpet direkte.

Noen bedrifter har avtale med forsikringsselskapet hvor kostnadene deles. Da betaler pasienten en liten egenandel umiddelbart etter hver behandling. Dette gjøres enten kontant eller vi ditt debetkort.

Har du spørsmål vedrørende din forsikring så ring selskapet du er forsikret hos, eller spør resepsjonstjenesten vår når du kommer til behandling.

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.