Nyttig informasjon om OK klinikken

Velkommen til OK klinikken på Majorstua i Oslo! Vi ønsker alle eksisterende og nye pasienter og kunder hjertelig velkommen til oss og til våre splitter nye og moderne lokaler på gateplan, sentralt beliggende på Majorstuen og bare 250 meter fra T-banestasjonen.

Hvordan bestille time hos OK klinikken?

Bestilling av time gjøres enten ved å vår online booking: https://okklinikken.makeplans.no/categories, vårt telefonnummer. 23 21 38 00 eller via vår mail på mail@okklinikken.no

Når du kommer til oss for behandling vil du bli bedt om å fylle ut et registreringsskjema før du blir ropt opp av terapeuten du har bestilt behandling hos.

Avbestilling

Timer må avbestilles før kl. 16.00 virkedagen før behandlingen enten via mail eller per telefon. Vi holder åpent på lørdager fra kl. 09.45 til 14.00. Mandagstimer må avbestilles innen kl. 14.00 på lørdager.

Er man for sent ute med å avbestille må behandlingen belastes pasienten i sin helhet. Dette gjelder også forsikringspasienter.

Spørsmål vedrørende din behandling

Har du spørsmål vedrørende din behandling eller noe rundt den administrative håndteringen er det bare å sende oss en mail på: mail@okklinikken.no. Vi svarer deg så fort vi kan.

Betaling av honoraret

Vi tar i mot kontant betaling eller via debetkort umiddelbart etter behandlingen. Ved de aller siste behandlingene om ettermiddagen eller kveldene ber vi vennligst om forhåndsbetaling før man går inn til terapeuten slik at resepsjonstjenesten kan starte oppgjøret.

Smittevernstillegg

I forbindelse med Covid-19 har vi et lite smittevernstillegg per behandling. Nå som samfunnet er åpnet igjen har vi allikevel foreløpig bestemt å fortsette med tillegget en periode til for å fortsatt kunne beskytte pasienter med underliggende sykdommer og de som ikke er vaksinert. Vi håper å forståelse for dette.

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.