Slik ble Ann Kristin kvitt ryggplagene

Ann Kristin (53) hadde lenge slitt med stivhet i korsryggen. Etter å ha tatt i bruk DynAir Premium Kilepute i kontorstolen på jobben var plagene borte etter kun en uke!

Når man tilbringer hele arbeidsdagen ved kontorpulten kan man oppleve å få ubehag, smerter og plager i ryggen. I tillegg til å få riktig behandling av dyktige terapeuter ved OK klinikken, kan man med fordel gå til anskaffelse av en balansepute til kontorstolen sin. Nettopp dette var det Ann Kristin bestemte seg for å gjøre etter å ha vært plaget med stivhet i korsryggen og i nakken i årevis. Hun ble svært positivt overrasket over hvor fort hun merket bedring i ryggen.

– Dette er det første produktet jeg prøver som har gitt resultater etter så kort tid, sier Ann Kristin. Hun hadde aldri trodd at puten kunne gi effekt etter kun en uke.

 Den spesielle formen på puten bidrar til økt blodsirkulasjon til beina. I tillegg legger putens balansetreningsegenskaper til rette for at du får en mer aktiv sittestilling slik at ryggmusklaturen er i bruk gjennom hele arbeidsdagen. Du vil oppnå en optimal ergonomisk sittestilling, og på den måten får du en bedre holdning når du sitter. Dermed kan du forebygge og forbedre ryggplagene dine.

– Puten gjør at jeg beveger meg i stolen hele dagen. Dessuten blir jeg automatisk mer svai i korsryggen og rettere i nakken når jeg sitter, forteller Ann Kristin.

Fysioterapeut og osteopat ved OK klinikken, Hilde Vermedal, syns ikke det er rart at Ann Kristin opplevde så rask effekt ved bruk av puten.

– Når du bruker puten vil sittestillingen føre til riktig belastning i ryggraden og mellomvirvelskivene, forklarer Vermedal.

– I tillegg vil daglig bruk av puten føre til god sirkulasjon og drenasje i muskulatur og omkringliggende vev, fortsetter hun. Vermedal understreker at dette blir viktigere etter hvert som man blir eldre og kroppen stivere.

– Puten gjør slik at bevegelsene dine blir mer dynamiske og mindre statiske. Dette er meget gunstig for muskulaturen din, avslutter hun.

Ann Kristin er ikke i tvil om at hun vil anbefale puten til andre som tilbringer arbeidsdagen i kontorstol.

– Flere på kontoret har prøvesittet puten og skal nå bestille sin egen, forteller hun.

DynAir Premium Kilepute får du kjøpt i vår nettbutikk eller hos oss på OK klinikken. Her kan du også prøvesitte puten.

Med puten følger det en oversikt over øvelser du kan gjøre og en pumpe når du behøver å fylle på med luft.

Klikk her for å se vårt utvalg av puter!

Nyeste blogginnlegg

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.