Fysioterapi hos OK Klinikken

Fysioterapi på dagen! OK klinikken tilbyr fysioterapeuter med allsidig erfaring og kompetanse med kort eller ingen ventetid. Våre fysioterapeuter tilbyr et variert behandlingstilbud og har en sentral beliggenhet på Majorstuen i Oslo.

Fysioterapi er en behandlingsform som egner seg godt til ulike typer fysiske plager. Våre fysioterapeuter har bred erfaring og faglig sterk kompetanse. Behandlingsformen egner seg blant annet godt ved plager med kne, nakke, belastningslidelser, ryggplager, isjias, bekkenløsning, sene- og muskelbetennelse, musearm, idrettsskader, hodepine, ankel– og fotplager. Våre fysioterapeuter har også god kunnskap om hvordan psykiske og sosiale faktorer spiller inn på menneskers sykdomsbilde og plager. Du kan lese mer om denne behandlingsformen under psykomotorisk fysioterapi.

Ved en førstegangstime foretar fysioterapeutene fysiske undersøkelser for å lokalisere smertene i ledd og muskulatur og årsakene til smertene. Fysioterapeuten tar utgangspunkt i de grundige fysiske vurderingene og undersøkelsene for å tilpasse behandlingen og opptreningen best mulig etter din plage og evne. Hensikten med fysioterapi er å optimalisere bevegelsesfunksjonen, forebygge problemer og rehabilitere allerede oppståtte plager og skader. Alle våre fysioterapeuter benytter et variert spekter av teknikker for å gi deg best mulig behandling.

Våre fysioterapeuter har mulighet til å behandle uten henvisning noe som betyr at du slipper ventetid og kan få time på dagen. Klinikken ligger sentralt på Majorstuen i Oslo, og har enkel tilgang fra kollektivtransport som t-bane, buss og trikk. Klinikken samarbeider tett med leverandører av helse- og skadeforsikringer som ofte dekker behandling hos fysioterapi.

Ta kontakt med oss på telefon 23 21 38 00 eller sett opp en time i dag!

Nyeste blogginnlegg

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.