Vi søker kiropraktor eller turnuskandidat

Vi søker en kandidat som ønsker å arbeide som selvstendig næringsdrivende i en allerede godt etablert klinikk på Majorstua i Oslo.

Er du kiropraktor som enten har drevet privat praksis i noen år og som ønsker nye utfordringer og nytt miljø, eller en turnuskandidat med stort engasjement og driv, ønsker vi deg veldig gjerne som søker. Vi tar også gjerne imot søkere som er i ferd med, eller som har etablert seg andre steder, og som av den grunn bare kan arbeide et par dager eller ettermiddager i uken.

Personer som ønsker å bidra aktivt til tverrfaglig samhandling, læring og deling i et faglig miljø ønsker vi veldig gjerne som søkere. For oss er det viktig at du er en lagspiller, fremoverlent og initiativrik person med høy grad av pågangsmot.  Vi er en klinikk som startet opp på Majorstua i 1983, og har en lang tradisjon for behandling av muskelskjelettlidelser av ulike profesjoner hvor vårt mål er å gi best mulig både behandling og oppfølging for våre pasienter.

Vi er på jakt etter deg som er positiv og utadvendt, og som kan møte pasientene der de er.

Personlige egenskaper:

  • Hyggelig, omsorgsfull og initiativrik
  • Fleksibel og motivert
  • Genuint faglig engasjement 
  • Kunne jobbe selvstendig
  • Gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig
  • Det legges stor vekt på personlig egenhet

Vi kan tilby et hyggelig og faglig godt miljø meget sentralt i Oslo. Vi flyttet 1.11.2020 inn i helt nye og moderne lokaler på gateplan på Majorstua, og både våre eksisterende og nye pasienter er veldig fornøyde med beliggenheten. Vi kan tilby et egnet behandlingsrom, markedsføring, data, gode rammer og resepsjonstjeneste.

Søknadsfrist: 31.8.2021, men søknader vil kunne bli vurdert fortløpende.
Søknad sendes på e-post til: hilde.vermedal@okklinikken.no.

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen?  Ta gjerne en titt på våre nettsider www.okklinikken.no og/eller ta kontakt med daglig leder Hilde Vermedal på telefon: 95829111.

Nyeste blogginnlegg

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.