I tradisjonen tro gir vi deg nå kampanjepris på fysikalsk massasje hos utvalgte terapeuter! Du får nå 40-50% på fysikalsk massasje! Er du på jakt etter den perfekte julegaven til en som har alt? Vårt beste gavetips er et gavekort fra OK klinikken på en behandling, og vi garanterer glede og god julestemning på julaften!

 

 

40-50% på fysikalsk massasje

– Den perfekte julegave!

 

Fysikalsk massasje bidrar til å løsne opp i spenninger som kan oppstå ved skader, dårlig arbeidsstilling, stress eller feilbelastninger. OK klinikkens dyktige terapeuter kan hjelpe deg slik at du i stedet kan fokusere på å nyte vinteren.

Du kan forhåndskjøpe massasjetimene i perioden 14.11.22 til 31.12.22 på nett og over disken på OK klinikken fram til og med 31. desember, og de forhåndskjøpte timene må brukes innen 28. februar 2023.

Du får 40% på alle massasjetimer, men dersom du velger å kjøpe alle 5 timene samlet, vil du få 50% på alle timene.

En massasjetime varer 25 min.

Alle massasjetimer på tilbud må forhåndsbetales. Dette kan du gjøre via vår nettbutikk eller over disk på klinikken. Hver og en kan bruke opptil 5 massasjetimer. Dette gjelder også dersom man mottar fysikalsk massasje i gave.

Disse terapeutene tilbyr fysikalsk massasje til rabattert pris nå i vinter:

  • Adrianna Melcher
  • Amy Jahr
  • Henning Abrahamsen
  • Mats Graf

Slik bestiller du fysikalsk massasje til rabattert pris:

1. Klikk deg inn på vår nettbutikk for å forhåndskjøpe opp til 5 massasjetimer. Du kan kjøpe så mange massasjetimer du ønsker, men maks 5 per person. Du kan også stikke innom klinikken og betale over disk. På klinikken kan du få med deg et gavekort dersom du skal gi bort behandling i gave.

2. Bestill så din time til massasje via vår online booking, eller kontakt oss på e-post til mail@okklinikken.no eller tlf 23 21 38 00. Merk at timene må være betalt på forhånd. Du kan altså ikke først booke timen og så betale på klinikken ved oppmøte.

Julegave, bursdagsgave etc.

Ønsker du å gi bort massasjetime som gave til noen i form av et fysisk gavekort? Kontakt oss på klinikken, så legger vi et gavekort klart til henting i resepsjonen. Husk å opplyse den heldige mottakeren om fristen 28. februar for å bruke massasjetimene.

Du må selv kontakte klinikken for å bestille time til massasje etter at du har gjennomført kjøp i nettbutikken. Dette går ikke automatisk når du forhåndskjøper massasjetimer på nett.

Betingelser for bruk av rabatterte behandlinger

OK klinikkens retningslinjer og frister for flytting og kansellering av timer er gjeldende for alle timebestillinger ved klinikken.

Timer til fysikalsk massasje må forhåndsbetales via vår nettbutikk eller over disk ved OK klinikken. Dersom du har booket/bestilt en massasjetime uten å først forhåndsbetale/forhånds kjøpe tjenesten på OK klinikken eller i nettbutikken vil du måtte betale full pris for massasjetimen.

I kampanjeperioden kan man ikke bruke behandlinger som er kjøpt innenfor en tidligere kampanjeperiode. Tilbudene i kampanjeperioden gjelder kun hos utvalgte terapeuter. Vi tar forbehold om at listen over de aktuelle terapeutene kan endre seg i løpet av kampanjeperioden.

Det er kun 5 timer til fysikalsk massasje som kan benyttes per person.

Dersom du ikke rekker å bruke dine forhåndskjøpte behandlinger innen fristen 28. februar 2023 vil du i stedet kunne benytte summen du har gjenstående som et gavekort på valgfrie behandlinger her hos oss, hvor du betaler mellomlegget. Den gjenstående summen må brukes innen 6 måneder fra kjøpsdato. Øvrige betingelser for handel i nettbutikken, se her .