Karpal tunnel syndrom – smerter i hånden

Karpal tunell syndrom – fikk god hjelp av osteopatibehandling!

Det kom en henrykt pasient tilbake for behandling av en annet problem hun hadde enn da hun var på OK klinikken for 5 år siden.

For 5 år siden kom Inger Johanne Jensen til osteopat Hilde Vermedal pga. problemer med karpal tunnel syndrom på begge sider (det er nerve som kommer i klem i håndleddet som kan føre til nummenhet, smerter og svakhet i hånd og fingre). Da hun kom hadde hun nettopp operert det venstre håndleddet, og legene var klare for å operere den høyre straks hun var over rekonvalesensperioden. Hun var imidlertid ikke så interessert i å bli operert både på begge sider og tok av den grunn kontakt med en osteopat.

Problemer til Inger Johanne med den høyre hånden var at hun våknet som regel om morgenen med 3 dovne fingre på høyre hånden.  Hun måtte riste løs på armen og hånden for å få liv i de igjen. Hun merker ikke så mye i løpet av dagen, men når hun strikket var det ikke mange maskene før symptomene kom. Og hun som elsket å strikke.

Det tok ikke mange behandlingene før hun merket at høyre hånden ikke dovnet så mye lenger som før. Nå kjente hun det bare av og til om morgenen i to av håndens fingre.

Hun var ivrig til å trene og strekke på de områdene osteopaten instruerte henne i.  Man måtte ta et tak i både nakken og brystryggens fleksibilitet, samt bindevev og båndstrukturer ut i armen. Det var nok kombinasjonen av egeninnsatsen og behandlingene som etter hvert ga et mer varige resultat anfører osteopat Hilde Vermedal.

Inger Johanne er i dag så fornøyd over at hun slapp operasjon på den høyre siden. Hun kan i dag kjenne en svært sjelden gang at 2 fingre kan dovne lett om morgenen eller ved strikking, men straks hun rister bitte litt er det over. Hun er jublende glad over at hun fortsatt kan strikke, ja hun kan til og med strikke hardt og lenge. Hun bemerket at hun syntes det er så morsomt at hun fikk hjelp av osteopati mot plagene hennes.

Nyeste blogginnlegg

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.