Osteopati ga god effekt ved hjernerystelse

Hanne Ramsdal ville prøve osteopati etter å ha slitt med ulike symptomer etter en hjernerystelse hun fikk den 12. mars 2020 hvor hun fra huksittende reiste seg opp i full fart og slo hodet rett inn i en skapdør som var lukket igjen.

Redusert livskvalitet etter hjernerystelse
Da Hanne slo seg fikk hun ikke de typiske hjernerystelsessymptomene som for eksempel kortvarig bevissthetstap og kvalme, så hun tok ikke hensyn til hva som hadde skjedd og fortsatte som før. Etter fem dager klappet hun sammen, forteller hun. Hun har vært til ulike former for utredning og behandling noe som har hjulpet henne noe fremover, men livskvaliteten hennes var fortsatt veldig redusert da hun kom for osteopatibehandlingen.

Kovidsmitte gjorde hjernrystelse-symptomene ikke noe bedre
Fra november 2021 begynte hun å jobbe bittelitt og hun var optimistisk, men fikk ett skikkelig tilbakefall etter at hun ivrig hadde jobbet i vei. Hanne hadde slitt med en sterk utmattelse og tretthet, samt hatt store vanskeligheter med å sitte foran en skjerm. Hun har måttet bruke filter på skjermen i tillegg til at alle fargene har vært innstilt på det mørkeste. Det å ikke kunne jobbe på skjerm har vært hovedproblemet hennes noe som er problematisk når man er forfatter og dramatiker. En av grunnene er blant annet fordi det fører til en hodepine som arter seg som om hun trykk fra en badehette rundt hodet. Dette kunne også oppstå om hun satt lenge på telefonen. Hun har også blitt veldig var for lyder etter at hun slo hodet, og det å få armene strakt over hodet har hun også slitt med etter traumet. Hun taklet ikke lenger å ha for mange baller i luften, og følte at plagene som om systemet hennes var overbelastet. Det å være sosial og invitere gjester orket hun heller ikke tanken på. Det at hun i tillegg fikk korona i desember 2021 gjorde det ikke noe bedre, og hun følte at hun hanglet og slet med seg og sitt.

Hanne fikk anbefalt osteopati av en venninne
Det tok ikke lang tid før Hanne merket effekten av osteopatibehandlingen. Hun uttalte allerede etter første behandling at hun fikk tilbake seg selv, og at det hele føltes helt magisk. Hun hadde fått mer energi, og hun merket hun var blitt sterkere. Hun uttalte at hun hadde følt livskvaliteten bli så vidt mye bedre at hun til og med hadde klart å invitere noen venner hjem til seg. Bare det at hun turte dette uttalte hun som veldig positivt til henne å være. Hun følte seg rett og slett mer robust, sa hun.

Anbefaler osteopatisk behandling ved hjernerystelse
Hanne har noen osteopatibehandlinger bak seg nå som har brakt henne tilbake til en bedre arbeidshverdag med mye bedre livskvalitet. Hun kan ikke få fullrost osteopati nok, og uttalte under en av behandlingene at hun var skikkelig fornøyd med å komme borti osteopati som behandlingsform. Plages man med følgeskader etter en hjernerystelse bør man oppsøke en osteopat fortsetter hun videre med. Det kan hun virkelig anbefale andre med hjernerystelse og som sliter med utmattelse, tretthet, hodepine og som har har problemer med å jobbe på skjerm.

Nyeste blogginnlegg

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.