Senvirkninger etter Covid-19 og osteopatibehandling

Osteopatibehandling mot følgskadene etter korona
Mot slutten av april 2022 oppsøkte Beate Nereng Larsen hjelp hos osteopat Hilde Vermedal ved OK klinikken på Majorstua i Oslo. Beate tok kontakt med klinikken på grunn av symptomer som hjertebank, indre uro, nervøsitet, søvnvansker, samt nakke og ryggspenninger etter å ha vært smittet med Covid noen måneder tidligere.

Symptomer under og etter koronaen
Da Beate ble syk for noen måneder siden fikk hun forkjølelsessymptomer med feber, hvor det viste seg at hun var smittet med coronaviruset. En uke etter virusangrepet tok hun en treningsøkt som ga uheldige utslag i form av hjertebank, musklene i nakken og ryggen spente seg, tungpustethet oppstod samt at det oppstod en indre uro. Hun følte også plager som om at hun fikk sprøytet angst inn i kroppen, og har følt at hverdagen har vært vanskelig siden.

Det hun opplevde som verst var den indre uroen og tungpustetheten. Åndenøden var blitt noe bedre da hun kom til osteopatibehandlingen, men den kom og gikk og ville ikke gi seg. Hun ble ikke helt kvitt problemet. I tillegg skulle det lite til før alle musklene i nakken og mellom skulderbladene strammet seg til. Disse spenningene var mye sterkere enn hva hun hadde erfart, før hun ble rammet av coronaviruset.

Osteopatibehandloingen ga nesten umiddelbar virkning
Allerede etter den første behandlingen, følte Beate seg påtagelig mye bedre og hun sov veldig godt den første natten, noe hun ikke hadde gjort på lang tid. Hun følte på en indre stillhet, og ikke så mye på indre press, uro og jag. Hun falt mer til ro, og som Beate selv beskriver følte hun på en lettelse i kroppen. Åndenøden ble også bedre selv om den fortsatt var til stede.

Etter ytterligere osteopatibehandlinger merket hun tydelig endring i kropp og hode, og tankene ble lettere. Hun hadde ikke lenger like mye stress i seg. Hun uttalte følgende; «Det er bare så godt å kjenne på at kroppen begynner å lande litt». Hun fortalte ivrig videre at hun var veldig fornøyd, og at hun nå følte at det «virkelig gikk i riktig retning».

Nyeste blogginnlegg

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.