Adrianna Melcher

Fysioterapeut

Som fysioterapeut syntes Adrianna det er viktig å se og føle alle aspekter rundt pasientenes problemstillinger. Med det så mener hun at det er viktig å jobbe tett med pasienten på benken for å oppnå å løse opp i spenninger i bløtdelsvevet i og rundt muskulaturen, og i de ulike muskel-lagene. 

Adrianna er polsk og snakker norsk tilsvarende A2 nivå, hun snakker også flytende engelsk. Hun er autorisert som fysioterapeut i Norge, og er en spennende fysioterapeut å gå til.

Teknikkene Adrianna benytter seg av i behandlingen er blant annet mye manuelle teknikker som massasje, bløtvevsteknikker og tøyninger kombinert med påvirkning av pust og avspenning. Hun bruker også medisinsk treningsterapi i sine fysioterapibehandlinger.

Gjennom denne tilnærmingen oppnås det bedre sirkulasjon, drenasje, og fleksibilitet i vev og ledd som gjør at man får en mer effektiv og optimal treningseffekt av øvelser og trening man foretar seg.

Pinoterapi bruker hun også på utvalgte pasienter. Dette er en polsk utviklet teknikk hvor man anvender visse typer redskaper i massasjen som gjør at man får en dypere innvirkning på kroniske tilstander og stress i muskulaturen. Dette er en virkningsfull tilnærming for mange, og er noe hun absolutt anbefaler å prøve.

Adrianna har erfaring i å jobbe med ulike typer pasienter. Hun har jobbet  både innenfor sykehus- og rehabiliteringssektoren, samt innenfor det private, og har god erfaring med de vanlige muskel og skjelettplagene.

Hun har også erfaring i å jobbe som massør og mener hendene er et av de viktigste verktøyene hun kan ta i bruk.

Spesialfelt

• Smerter og plager i nakke, rygg, skulder, arm, hofter, ubehag og verk i muskel og skjelettsystemet, samt problemer relatert til stress.

Utdanning

• Mastergrad i fysioterapi ved det medisinske universitetet i Katowice i Polen
• Videreutdannelse og mange kurs innen manuell terapi og det norske konseptet til Kaltenborn-Evjenth