Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur er en behandlingsform som stammer fra den kinesiske medisin hvor tynne nåler stimulerer bestemte punkter på kroppen og påvirker kroppens evne til å lege seg selv. 

Våre akupunktører ved OK klinikken på Majorstuen i Oslo ser på årsaken til symptomene og hvordan årsakene kan være med på å skape ubalanse. En ubalanse i kroppens energisystem kan forårsake forstyrrelser og skape sykdom og smerte.

Akupunktørene våre har sin utdannelse fra tradisjonell kinesisk medisin. I tradisjonell kinesisk medisin snakker man om smerter og sykdom som ubalanser i kroppens energibaner, men nålebehandling kan også knyttes til triggerpunkter i musklene og triggerpunktsbehandling.

 

Hva behandler en akupunktør?

Våre akupunktører behandler både akutte og kroniske smerter. Akupunktur er spesielt behjelpelig mot smertelindring og behandlingsformen benyttes ved blant annet hodesmerter, ryggsmerter, nakke- og skuldersmerter, smerter i albue, håndledd, fingre, hofter, og kne. Behandlingsformen kan også være med på å lindre urinveislidelser, problemer knyttet til overgangsalderen, allergier mot bjørk, gress og burot, hudlidelser som eksem, søvnproblemer, fordøyelsesproblemer, menstruasjonssmerter, lette depresjoner, nedsatt immunforsvar, tretthet, energiløshet og stress.

 

Hvordan behandler en akupunktør?

Ved en førstegangsundersøkelse vil vår akupunktør se nærmere på din sykdomshistorikk for å danne seg et helhetsbilde av din livssituasjon. Videre vil akupunktøren foreta en undersøkelse og gå igjennom dine plager for på best mulig måte kunne gi deg rett behandling. Behandlingsformen er skånsom og effektiv. Det er ikke smertefullt å motta nålebehandling. Ved enkelte tilfeller kan nålene stimuleres under behandling ved lette berøringer på nålehåndtaket.

Sjekk ut vår online booking for ledige timer hos våre terapeuter.

Les mer om våre akupunktører:

Aktuelle blogginnlegg