Hilde Vermedal

Osteopat, fysioterapeut og akupunktør

Hilde er innehaver av klinikken og brenner for faget sitt, og mener hun er utrolig heldig som føler at yrket hennes nærmest føles som en hobby. Hun er lidenskapelig opptatt av hva hun driver med. Noe av styrkene hennes er akutte og kroniske korsryggsmerter, hun har behandlet veldig mange med følgeskader etter hjernerystelse, bil- og sykkelulykker, og har en dyp forståelse av problemstillinger relatert til fot og ankel.

Hilde behandler voksne som barn, samt gravide med bekkenrelaterte plager og spedbarn. I tillegg behandler hun også gjerne hunder og katter som har smerter og er stive av ulike årsaker.  Hilde har veldig lang erfaring som osteopat, i tillegg er hun interessert i kosthold og ernæring og er en av terapeutene ved klinikken som tar matintoleransetester.

Tidligere har hun arbeidet som lærer i 5 år ved Norsk Høyskole i Osteopati i faget kraniosakral osteopati. Hun har også arbeidet som lærer ved Akupunkturhøyskolen i 3 år. Hun har sittet i skolestyret ved Norsk Høgskole i Osteopati fra 1998 til 2002 hvorav de to siste årene som styreleder.

Spesialfelt

• Osteopati og akupunktur
• Kraniosakral osteopati

Utdanning

• 4-årig fysioterapiutdannelse i Amsterdam.
• Advanced Course ved universiteter i Kina.