Janusz Tarasiuk

Fysioterapeut

Janusz Tarasiuk er autorisert fysioterapeut i Norge, han er polsk, og snakker flytende norsk. Han ønsker både utenlandske og norske pasienter hjertelig velkommen.

Han har 15 års erfaring med rehabilitering hvor formålet har vært å gjenvinne fysisk funksjonsevne etter sykdom, feil arbeidsstilling eller skade. Erfaring har han fra både sykehus, rehabiliteringssentre og private klinikker.

Janusz har mange kurs innen manuell terapi. Han jobber som «structural strategies terapeut, og har fokus på bindevevet i Anatomy Trains System. Det er en videreutdannelse i å behandle bindevevsstrukturene i kroppen som amerikaneren Thomas Meyers har dedikert all sin tid på å utvikle. Meyers har en livslang erfaring med at spenninger drar seg gjennom kroppen i bestemte mønstre. Ved skader, irritasjoner og betennelser kan dragene i bindevevet endre seg og derved øke belastningen på ulike steder i kroppen som igjen vil kunne føre til smerter og nedsatt funksjonsevne.

Janusz er driftig og har drevet egen klinikk fra 2006 i Polen hvor han behandlet pasienter med behov for kompleks rehabilitering ved ortopediske problemstillinger som leddplager, men også pasienter med ulike skader og smerter. Han syntes det er viktig å bruke sine egne hender som et meget godt verktøy ved manuelle teknikker, han bruker ulike former for massasje, triggerpunktsbehandling, kinesiotaping, medisinsk treningsterapi, MTT, PT og treningsveiledning.

Janusz arbeider for tiden også som massør ved The Well.

Spesialfelt

• Rehabilitering
• Manuell Terapi – Anatomy Trains System

Utdanning

• Master i fysioterapi fra det Medisinske Fakultet i Lodz i Polen