Kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt

Har du spørsmål om våre behandlinger eller lurer på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne!
Ønsker du å bestille time gjør du det enten ved å ringe oss, via vår e-post eller ved å klikke på bestill time knappen.

Majorstuveien 36, 0367 OSLO

23 21 38 00

mail@okklinikken.no

Send oss en melding

Parkering

Uten bil er det veldig enkelt å komme seg til Majorstuen med både trikk, buss, og ikke minst T-bane.
Dersom du kjører bil så følger det noen tips for parkeringsmuligheter i nærormådet. 

Dersom du ankommer klinikken med bil finnes det gateparkering rett utenfor klinikken eller videre inn i gaten som vi holder til i. Det er også mulig å parkere i bakgården til Majorstuhuset (bak selve Majorstuhuset ved T-banestasjonen), inngang gjennom passasjen i Sørkedalsveien ved Deli de Luca. Her er det imidlertid noe dyrere enn på kommunale parkeringsplasser. Vi anbefaler derfor å parkere i Majorstuveien, Jacob Aallsgate, Harald Hårfagresgate, eller i Ole Vigsgate som begge ligger et kvartal unna Majorstuhuset i Oslo.

Alternativt kan man parkere i parkeringshuset til Colosseum Park, som ligger rett ved Colosseum Kino.

Avbestilling

Timer må avbestilles før kl. 16.00 virkedagen før behandlingen enten via mail eller per telefon. Vi holder åpent på lørdager fra kl. 09:45 til 14:00. Mandagstimer må avbestilles innen kl. 14:00 på lørdager. Er man for sent ute med å avbestille må behandlingen belastes pasienten i sin helhet. Dette gjelder også forsikringspasienter.

Betaling

Vi tar i mot kontant betaling eller via debetkort umiddelbart etter behandlingen. Ved de aller siste behandlingene om ettermiddagen eller kveldene ber vi vennligst om forhåndsbetaling før man går inn til terapeuten slik at resepsjonstjenesten kan starte oppgjøret.

Smittevern

I forbindelse med Covid-19 har vi et lite smittevernstillegg per behandling. Nå som samfunnet er åpnet igjen har vi allikevel foreløpig bestemt å fortsette med tillegget en periode til for å fortsatt kunne beskytte pasienter med underliggende sykdommer og de som ikke er vaksinert. Vi håper å forståelse for dette.