Mats Graf

Akupunktør, lifecoaching, massør og yogainstruktør

Mats har kompetanse på mange felt, og har en helhetlig måte å hjelpe deg som pasient. Ved behov kombinerer han gjerne ulike behandlingsmetoder for å få det beste resultatet raskest mulig – og for å oppnå en effekt som varer.

Mats samarbeider godt med kolleger, og ser verdien av å optimalisere behandlingen med andres kompetanseområder, som kiropraktikk, osteopati eller tilrettelagt fysioterapeutisk opptrening når det trengs. 

Mats har vært yoga- og meditasjonslærer i flere tiår, og har blant annet drevet eget yogasenter i Stockholm. Mats tilbyr privattimer i yoga, veiledet avspenning og meditasjon. Han er opptatt av at alle har forskjellige behov og forventninger når det gjelder yoga, og derfor kan han skreddersy et opplegg tilpasset den enkelte. Til Mats kommer både de som ønsker kroppslig og mental avspenning, men også de som ønsker en god treningsøkt. Han kan også lage opplegg tilpasset deg som har smerteplager som for eksempel ryggplager, nakkesmerter eller idrettsskader. Nå er vi så heldige å ha Mats her ved OK klinikken hvor han blant annet tilbyr privattimer i yoga og gruppebaserte kurs.

Send oss en e-post til mail@okklinikken.no dersom du er interessert i å melde deg på gruppetimer i Yoga med Mats.

Mats har jobbet som terapeut og kursleder på heltid de siste 30 årene. Han har startet og drevet behandlings- og kurssentre i både Stockholm og Oslo, og jobbet som nyutdannet akupunktør i tett og godt samarbeid med legene på Atlas Medisinske Senter i Oslo. Han har hatt mange kortere og lengre oppdrag for bedrifter, med engasjement innen massasjebehandling, ergoterapi og yoga/avpenningskurs. Han reiser fremdeles en del, og holder workshops i meditasjon, både i Europa, USA og Asia.

Mats er medlem av Norges Massasjeforbund samt Akupunkturforeningen.

Spesialfelt

Massasjebehandling, coaching, akupunktur, arbeidsplassvurdering, yoga og effektiv avspenning.

Utdanning

Atlantis Medisinske Høgskole, Nordisk Akupunkturhøgskole, Axelsons Bodywork School, Norsk Akademi for Vibrasjonsmedisin, samt Skandinavisk Yoga og Meditasjonsskole i Småland, Sverige.