Mattias Lövgren

Muskelterapeut og Massør

 

Mattias Lövgren er muskelterapeut. Han har utdannet seg ved Kristiania Høyskole og har bachelorgrad i osteopati .

Muskelterapeuten har flere års arbeidserfaring innenfor helse og omsorg, og har en glødende og entusiastisk interesse for å finne årsaken til spenninger og smerter enkeltindividet sliter med. Med den bakgrunnsinformasjonen setter han opp en så optimalisert og tilpasset plan for behandling og oppfølging for sine pasienter.

Mattias som er medlem av massasjeforbundet bruker ulike former for teknikker som klassisk massasje, triggerpunktsbehandling, sportsmassasje, velværemassasje. Som muskelterapeut kan Mattias i tillegg til massasje også bruke teknikker som streching, oppmykning og tøyning av leddbevegelighet (artikulasjon), øvelser, og indirekte teknikker som kan bedre sirkulasjonen og bevegelsesutslag, og som derigjennom avhjelper anspent og smertefullt vev.  Han har kort og godt et utall av teknikker i verktøykassen sin som han kan ta i bruk ved den enkeltes behov.  

Formålet med en muskelterapeuts tilnærming er å løse opp i muskulatur og bindevev slik at spenninger og smerter i rygg, skuldre, nakke, hode, armer, ben eller hofter slipper, og blodsirkulasjonen forbedres. Slike spenninger og smerter kan være forårsaket av idrettsskader, feil arbeidsstilling, sykdom, overanstrengelser, fall og andre traumer, men også av ulike problemer som kan komme av stress, eller hendelser i livet.

Mattias er interessert i forskning på nye behandlingsmetoder av ulike plager, sykdommer og tilstander. Han tar imot pasienter i alle aldersgrupper. Muskelterapeuten er opptatt av en åpen dialog og tverrfaglig samarbeid med andre terapeuter på og utenfor klinikken.

Utdanning

• Bachelor i osteopati fra  Kristiania Høyskole