Om oss

Velkommen til OK Klinikken

Vi ønsker alle eksisterende og nye pasienter og kunder hjertelig velkommen til oss og til våre splitter nye og moderne lokaler på gateplan, sentralt beliggende på Majorstuen og bare 250 meter fra T-banestasjonen.

Praktisk informasjon

Bestilling av time gjøres enten ved å vårt online bookingsystem, ved å ringe oss på telefon 23 21 38 00 eller via vår mail mail@okklinikken.no

Når du kommer til oss for behandling vil du bli bedt om å fylle ut et registreringsskjema før du blir ropt opp av terapeuten du har bestilt behandling hos.

Vi tar i mot kontant betaling eller via debetkort umiddelbart etter behandlingen. Ved de aller siste behandlingene om ettermiddagen eller kveldene ber vi vennligst om forhåndsbetaling før man går inn til terapeuten slik at resepsjonstjenesten kan starte oppgjøret.

Timer må avbestilles før kl. 16.00 virkedagen før behandlingen enten via mail eller per telefon. Vi holder åpent på lørdager fra kl. 09.45 til 14.00. Mandagstimer må avbestilles innen kl. 14.00 på lørdager.

Er man for sent ute med å avbestille må behandlingen belastes pasienten i sin helhet. Dette gjelder også forsikringspasienter.

OK klinikken på Majorstua har avtale med de fleste forsikringsselskapene i Norge, og du kan bruke din forsikring hos mange av våre terapeuter. Skulle vi mot formodning ikke ha avtale med ditt forsikringsselskap kan du allikevel spørre forsikringsselskapet ditt om å få ta dine behandlinger ved OK klinikken.

Les mer

I forbindelse med Covid-19 har vi et lite smittevernstillegg per behandling. Nå som samfunnet er åpnet igjen har vi allikevel foreløpig bestemt å fortsette med tillegget en periode til for å fortsatt kunne beskytte pasienter med underliggende sykdommer og de som ikke er vaksinert. Vi håper å forståelse for dette.

Nyttig informasjon om OK klinikken

Finn ut mer om bestilling av time, avbestilling og annen nyttig info. 

Les mer
Hva kan OK klinikken tilby?

Gjennom forebygging og behandling arbeider vi for å gi økt bevegelighet og bedre livskvalitet.

Les mer
Forretningsidé, filosofi og visjon

Vår visjon å gi mennesker et bedre liv gjennom økt bevegelighet.

Les mer
Helseforsikring

Vi har avtale med de fleste forsikringsselskapene i Norge.

Les mer
Behandling i bedrifter

Forebygg at dine ansatte ikke blir langvarig sykemeldt på grunn av muskel og leddsmerter. 

Les mer
Farger og kunst påvirker helsen positivt

Farger er koblet til den limbiske delen av hjernen, som er koblet til følelser og det underbevisste.

Les mer

Bestill time i dag!

Du kan booke time på vår online booking , eller ringe oss på 23 21 38 00 vedrørende spørsmål eller booking av time.