Yoga

Yoga, meditasjon og avspenning

Yoga handler om å få kroppen til å føles bedre og mer levende. Yoga passer for alle uansett alder, kjønn og treningsbakgrunn. Med yoga- og meditasjonslærer Mats Graf kan du få et skreddersydd yogaprogram kun for deg.

Mange bruker yogaøvelser til å slappe av med, mens andre gleder seg over yoga som treningsform. Mange opplever en økning i energinivå og en skjerpet konsentrasjon og tilstedeværelse når de trener yoga. De fysiske yogaøvelsene gjør at du får strukket og bøyd på alle deler av kroppen slik at blodsirkulasjonen øker. Når blodsirkulasjonen stimuleres og kroppen lettere kan bevege seg, skilles det ut opphopede avfallsstoffer fra muskler, sener og ledd. En vanlig effekt er at man etter kun kort tid merker at man blir mykere og mer smidig i kroppen. Smerter grunnet stivhet og immobilitet kan da ofte slippe taket.

Pusten er en naturlig og integrert del av yogaen, og du vil kunne oppnå en bedre kontakt med hvordan kroppen din puster. Du vil lære hvordan pusten kan brukes til å roe ned kroppen i stressituasjoner. Instruktør Mats kan også veilede deg i avspenningsteknikker basert på dine behov.

Yoga og avspenning egner seg for alle uansett alder, fysisk form, aktivitetsnivå og treningsbakgrunn. Det å få yoga en til en er en fantastisk fin måte å få kontroll over seg selv og eget liv. Meld deg på Yoga og avspenning/meditasjon. Vår instruktør Mats skreddersyr timen og opplegget til akkurat deg, og slik får du et opplegg som passer ditt nivå. Det vil hjelpe deg med å sette opp eget program som du kan bruke på egenhånd.

Mats tilbyr også coaching. I noen av livets mange faser kan det være verdifullt å snakke med noen som kan vise deg andre perspektiver på ditt liv og din situasjon. En coach kan hjelpe deg med å finne og se løsninger og gi deg råd og spesifikke øvelser for å løfte deg gjennom utfordringene dine.

Sjekk ut vår online booking for ledige timer hos vår yogainstruktør.

Er du interessert i å melde deg på yogatimer?

Send oss en e-post til mail@okklinikken.no dersom du har noen spørsmål.

Les mer om vår yogainstruktør: